Wat kun je doen om je relatie nieuw leven in te blazen?

Wat kun je doen om je relatie nieuw leven in te blazen?

Elke relatie kent zijn ups en downs. Soms ben je even in een sleur beland. Je zit ‘s avonds lamlendig op de bank te netflixen tot het tijd is om te gaan slapen. Om je relatie spannend te houden is er af en toe wat meer nodig. Elk lifestyle magazine schrijft er goede artikelen over.

Kom uit de sleur

De meest gehoorde klacht in ingedutte relaties is de sleur die ontstaat. Het is heel normaal dat er bepaalde routines in je relatie ontstaan, maar soms kan het daardoor wel een beetje saai worden. Als je al lang bij elkaar bent, ken je elkaar van haver tot gort en doe je soms wat minder je best om indruk op elkaar te maken. Toch is het voor je relatie van levensbelang om dit patroon af en toe te doorbreken. Probeer elke week een avond tijd voor elkaar te maken. Ga echt op date en verras elkaar met leuke uitstapjes en bijzondere momenten. Zorg dat je het spannend houd en dat er afwisseling blijft. Ga dus niet elke week naar hetzelfde restaurant, maar doe ook eens iets buiten je comfortzone. Ga samen naar de sauna, maak een nachtwandeling onder de sterren of probeer samen een nieuwe sport.

Smartphone aan de kant?

Staren op onze smartphone staat een goed gesprek vaak in de weg. Maar ook het oogcontact, flirten en dicht bij elkaar komen wordt erdoor belemmerd. Gooi daarom je smartphone af en toe een avond aan de kant en maak echt tijd voor elkaar. En kun je echt niet van je smartphone afblijven? Maak het dan ook eens wat spannender met behulp van je smartphone. Er zijn tegenwoordig een heleboel apps die je sexleven verbeteren. Probeer er eens een aantal uit met je partner, zodat de vonken er weer vanaf springen in jullie relatie.

Passie terugbrengen

Is de sex ook een beetje ingedut? Blijf elkaar verrassen en laat elkaar merken dat je naar elkaar verlangt. Schrijf bijvoorbeeld een briefje met een spannende tekst of stuur een sexy appje. Dit kan in apps die je sexleven verbeteren, maar ook online lifestyle magazines geven vaak goede tips.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *