Keepershandschoenen voor spelen bij nat weer

Keepershandschoenen voor spelen bij nat weer

Als je een keeper bent, dan weet je dat het hebben van de juiste uitrusting belangrijk is. Een van de belangrijkste uitrustingsstukken voor een keeper zijn hun handschoenen. Bij het spelen bij nat weer is het belangrijk om handschoenen te hebben die de omstandigheden aankunnen. Er zijn een paar factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van keepershandschoenen voor spelen bij nat weer. De eerste factor om te overwegen is het materiaal van de handschoenen. De meeste keepershandschoenen zijn gemaakt van latex of rubber. Latex is een betere keuze voor nat weer omdat het waterdichter is dan rubber. Rubber kan zwaar en drassig worden als het nat wordt, waardoor het moeilijk kan zijn om de bal vast te pakken. De tweede factor om te overwegen is de dikte van de handschoenen. Dikkere handschoenen bieden meer bescherming tegen de elementen, maar ze zullen ook moeilijker zijn om de bal vast te pakken.

Soorten keepershandschoenen voor nat weer

Keepers hebben een verscheidenheid aan handschoenen om uit te kiezen als het nat weer is. Ze kunnen handschoenen dragen die speciaal zijn ontworpen voor nat weer, of ze kunnen gewone handschoenen dragen en er regenhoezen op doen. Er zijn een paar verschillende soorten handschoenen die speciaal zijn ontworpen voor nat weer. Eén type is gemaakt met een waterdicht en ademend membraan dat vocht laat ontsnappen terwijl het water buiten houdt. Dit type handschoen is goed voor matige regen, maar houdt je handen niet droog bij een regenbui. Een ander type waterdichte handschoen heeft een rubberen coating die water afstoot, waardoor hij ideaal is voor gebruik bij hevige regen. Dit type handschoen kan echter zweterig zijn en oncomfortabel om te dragen bij warm weer.

Hoe zorg je voor keepershandschoenen bij nat weer

Om keepershandschoenen bij nat weer goed te verzorgen, moet je ervoor zorgen dat de handschoenen helemaal droog zijn voordat je ze opbergt. U kunt dit doen door ze in de buurt van een warmtebron te plaatsen of door een föhn te gebruiken. Als de handschoenen niet helemaal droog zijn, kunnen ze beschadigd raken en gaan ze minder lang mee. Vermijd ook om keepershandschoenen in de wasmachine te doen. Hierdoor kan het latex afbreken en werken de handschoenen niet meer. In plaats daarvan moet u de handschoenen met de hand wassen met water en zeep en ze vervolgens aan de lucht laten drogen. Als je goed voor je keepershandschoenen zorgt, gaan ze langer mee en presteren ze beter bij nat weer.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *