Originele uitnodigingen voor het personeelsfeest versturen

Originele uitnodigingen voor het personeelsfeest versturen

Is het weer tijd om weer een geweldig personeelsfeest te geven? Om ervoor te zorgen dat iedereen de streefdatum vrij houdt, moet jij jouw medewerkers uitnodigen. 

Het liefst op een verleidelijke manier. Het kan soms lastig zijn om een ​​aansprekende uitnodiging te maken, maar het document zet de toon. Wij gaan dan ook ons best om je te helpen bij het maken van een passende uitnodiging.

Het voordeel van een 3D-ervaring

Een pop up mailing, is een 3D-ervaring waarin een of meer afbeeldingen verschijnen wanneer ze worden uitgevouwen. Een aangename verrassing voor de ontvanger en niet snel vergeten.​

Wil je een speciale pop up kubus uitnodiging sturen? Wil je je klanten verwittigen om te verhuizen? Een nieuw product lanceren of een uitnodiging voor een evenement versturen? Stuur pop-upkaarten! Een super goed product dat direct de aandacht trekt, opvalt in de reguliere post en makkelijk door de brievenbus gaat.

Over het algemeen Pop-upkaarten het meest gebruikt tijdens de kerstperiode. Bedrijven willen hun medewerkers op een bijzondere manier bedanken. 

Wat zijn turning card mailings?

Deze originele afbeelding ziet er van buiten normaal uit, maar pas op! Deze direct mail bestaat uit vier pagina’s, met op elke pagina een nieuw bericht. Door de kaart verder te vouwen, kan informatie over deze originele kaart worden achterhaald. 

Turning Cards kunnen zowel voor kleine als grote communicatiedoeleinden worden gebruikt. Er zijn veel formaten: van visitekaartjesformaat tot brochureformaat. In het oog springende mailers zoals TC kun je voor verschillende doeleinden gebruiken: als brochure, nieuwjaarskaart of uitnodiging voor personeelsbijeenkomsten. 

Heb jij een leuk idee voor een unieke Turning Card personeelsuitnodiging of heb je er nog een beetje hulp bij nodig? Wanneer je aan de slag gaat, of de kaart laat ontwerpen, worden de 4 vlakken van een Turning Card in zijn totaliteit gevuld met de mooiste teksten, tekeningen en oppervlakten. Ook kan je er bepaalde regels op laten afdrukken zoals: Is er een dresscode of juist niet? Hoe laat begint het feest en heeft het een eindtijd? Wat is de regel omtrent het telefoongebruik tijdens het personeelsfeest? Het is goed om hier eerst een lijstje van te maken, zo vergeet je niets wat je op de uitnodiging wilt hebben staan. 

Maar wat gaat het ontwerp worden? Er zijn zoveel mogelijkheden, wat past het beste bij het bedrijf? Ga je voor een draaikaart die rond is, een ronde oneindige kaart of juist voor een turningcard van 18×18? Laat je inspireren en bekijk de mogelijkheden. Daarnaast kan je uiteraard geadviseerd worden door het bedrijf waar jij je kaarten laat ontwerpen en maken. De grafische vormgevers vinden het een feestje om voor jou aan de slag te gaan. Daarnaast krijg je uiteraard bijpassende enveloppen bij de kaarten. 

Zo kan iedereen optimaal genieten van jouw personeelsuitnodiging! Waardoor je hopelijk een goede response krijgt op de verstuurde uitnodiging!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *