Bellen via Microsoft Teams

Bellen via Microsoft Teams

Bellen via Microsoft Teams is een heel eenvoudig proces en in dit artikel laten we je zien hoe je dit doet. We zullen ook enkele tips geven over hoe je het meeste uit de bel ervaring met Microsoft Teams kunt halen.

Laten we beginnen met…

Wanneer je iemand wilt bellen met Microsoft Teams, moet je eerst de contactpersoon vinden. Je kunt dit doen door op het tabblad “Contacten” in de linker zijbalk van het Microsoft Teams-venster te klikken. Vanaf hier zie je een lijst met al je contacten. Zoek degene die je wilt bellen en klik op hun naam.

Dit opent een nieuw venster waarin je alle opties voor interactie met deze contactpersoon kunt zien. Om te bellen, klik je eenvoudig op de knop “Bellen”.

Je wordt dan doorverbonden met jouw contactpersoon en je kunt met hem praten, net als bij elk ander telefoongesprek. Wanneer je klaar bent met de oproep, kun je ophangen door op de knop “Ophangen” te klikken.

Dat is alles! Bellen via Microsoft Teams gaat snel en eenvoudig. Vergeet niet om eerst je contactpersoon te vinden en vervolgens op de knop “Bellen” te klikken om je gesprek te starten.

Tips voor het gebruik van Microsoft-teams!

  1. Microsoft Teams is een geweldige manier om in contact te blijven met vrienden en familie. Of je nu gewoon een informeel gesprek voert of een zakelijk gesprek moet voeren, Microsoft Teams maakt het gemakkelijk om verbonden te blijven.
  2. Microsoft Teams biedt verschillende functies die je kunnen helpen de webervaring te verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld de functie “Bel mij” gebruiken om je door Microsoft Teams te laten bellen, zodat je de oproep kunt beantwoorden zonder dat je ooit jouw telefoon hoeft op te nemen.
  3. Je kunt ook de functie “Telefoongesprek” gebruiken om contact te leggen met mensen die geen Microsoft Teams-account hebben. Met deze functie kunt u elk telefoonnummer ter wereld bellen en met hen praten zoals je bij elk ander telefoongesprek zou doen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *