Wonen met Richmond meubels

Wonen met Richmond meubels

Ben je op zoek naar luxe en elegante meubels die jouw interieur tot leven laten komen? Dan zit je goed met Richmond meubels. Het relatief nieuwe merk uit Nederland ontwerpt en produceert luxueuze meubels van hoogwaardige kwaliteit. Een groot pluspunt is dat de unieke ontwerpen in vrijwel iedere lijn terugkomen, dus met Richmond meubels kun je rust en harmonie creëren. Terwijl je ook nog eens geniet van optimaal gebruiksgemak en zitcomfort. In onze blog vertellen we meer over de meubels van dit merk.

Wat is Richmond Interiors?

Iedereen droomt van een luxueus interieur, maar luxueuze betekent ook een hoog prijskaartje. Duizenden euro’s voor een tafel of een bankstel is niet voor iedereen weggelegd, maar Richmond Interiors maakt het mogelijk. Hun missie is om een luxueus interieur voor iedereen toegankelijk te maken terwijl ze zich focussen op het creëren van rust en harmonie. Hoe? Door de stijl van de meubels door te trekken in ander meubilair en de woonaccessoires die zij ontwerpen, produceren en verkopen.

Warmte in huis

Naast rust en harmonie streeft het merk er ook naar dat je met Richmond meubels warmte en sfeer kunt creëren. Zij werken niet alleen met duurzame materialen, maar ook met donkere kleuren. In de meubels en accessoires zie je veel donkere kleuren terug terwijl ook gouden, koperen en zilveren accenten zijn terug te zien. In vrijwel ieder meubelstuk of accessoire die zij ontwerpen.

Bijzonder vormgeving van Richmond meubels

Naast de unieke kleurstellingen is ook de vormgeving van de meubels van groot belang voor het Nederlandse merk. Unieke designs en mooie vormen voeren de boventoon van het assortiment dat uit verschillende producten bestaat. Van eettafels tot aan fauteuils en van bankstellen tot aan salontafels. Zels kandelaars, armaturen en vazen worden door Richmond Interiors ontworpen en geproduceerd. Zo kun je het complete interieur in één en dezelfde stijl samenstellen. 

Een beetje vreemd, maar wel mooi

Richmond meubels zien er op zichzelf staand er misschien vreemd uit. Er zijn een aantal modellen met bijzondere accenten of stiksels waar je misschien jouw vraagtekens bij zet. Maar probeer het om als een geheel te zien. Dan zul je zien dat deze bijzondere accenten en afwerkingen uitstekend bij elkaar passen en voor rust en harmonie zorgen. Terwijl je ook tegen een betaalbare prijs een rijk ogend interieur samenstelt.

Richmond meubels met eigen ogen zien

Op het internet kun je veel inspiratie opdoen over hoe jouw interieur eruit kan komen te zien, maar soms is het beter om het ook in het echt te bekijken. De Richmond meubels spreken in levenden lijve echt tot de verbeelding en de meubels en accessoires kun je dan ook in de showrooms van officiële partners van het Nederlands merk bewonderen en direct bestellen. 

Verrijken van het interieur

Is het interieur vervangen net even een te hoge kostenpost en wil je stap voor stap upgraden? Dan kan dat prima met Richmond meubels, want het meubilair en de accessoires die zij aanbieden zijn in uiteenlopende stijlen te verkrijgen. Zo kun je op jouw eigen tempo je woonkamer omtoveren tot een rijke, warme en modieuze leefruimte. Neem snel een kijkje bij De Ruijtermeubel als je interesse hebt in de meubels van Richmond!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *