Zo laat je iemand weten dat ze je dierbaar zijn

Zo laat je iemand weten dat ze je dierbaar zijn

Soms kan het nog al eens lastig of ongemakkelijk zijn om je kwetsbaar op te stellen en een ander persoon te laten weten dat je om ze geeft. Als je niet graag woorden gebruikt, geven wij je hieronder een aantal oplossingen waarmee je wel de boodschap kunt overdragen.

Laat het zien door middel van fysieke affectie

Geef de ander een knuffel of houdt zijn of haar hand vast – dit hoeft niet per se romantisch te zijn. Het is gewoon een fijn gebaar, net zoals even je hand op de schouder te leggen van iemand met wie je close bent. Maar pas hiermee wel op: zorg er voor dat je van te voren weet of een ander persoon hiermee comfortabel en oké is. 

Geef bloemen

Het geven van bloemen aan iemand van wie je houdt is een teken vol van liefde. Het is een cadeau, dat de andere persoon op zijn of haar tafel kan zetten, en aan je kan denken elke keer dat hij of zij het ziet. Naast dat het een lief cadeau is, is het dus ook nog eens een romantisch cadeau. Bloemen zijn erg speciaal om te geven.

Geef een cadeau in het algemeen

Sommige mensen laten hun liefde aan anderen zien door middel van het geven van cadeau’s. Als je iemand wat beter kent, weet je waarschijnlijk ook waar zij van houden. Je kunt hiermee aan de slag door een persoonlijk cadeau uit te kiezen en dat aan hem of haar te geven.

Doe iets om de ander te helpen

Een andere manier om iemand te laten weten dat ze je lief zijn, is door hen te helpen met dingen die ze misschien moeilijk vinden, of dingen waarbij het gewoon fijn is om hulp bij te krijgen. Dit is eigenlij ook de kern van een vriendschap. Zonder het te vragen of aan te bieden, help gewoon eens door iets te doen waarvan je weet dat de ander het op prijs stelt. 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *