De ultieme game ervaring

De ultieme game ervaring

Iedereen die van gamen houdt, ervaart dit weer anders. Je hebt dan in principe ook 3 verschillende soorten gamers, natuurlijk nog veel meer, maar in de basis gaan we even uit van:

3 types gamers

De ‘Casual’ Gamer speelt af en toe een game, maar heeft waarschijnlijk niet 1 game die echt favoriet is, de console wordt maar af en toe aangezet en de tv wordt gebruikt waar het eigenlijk voor bedoeld was, namelijk televisiekijken.

De ‘Serious’ Gamer speelt sowieso elke dag wel een uur, maar liever meer. Waarschijnlijk wel een televisie aanwezig, die alleen voor gamen wordt gebruikt en natuurlijk bijbehorend geluid waar de ouders of partner knettergek van worden. 

De ‘Die Hard’ Gamer leeft bij het motto; een dag niet ge-gamed, is een dag niet geleefd. Niet alleen ouders of partner worden knettergek van het geluid, als de ‘die hard’ gamer zijn systeem aanzet, kan de hele buurt het horen. Als we het toch over systemen hebben, alleen de aller- allerbeste Gaming computers zijn goed genoeg voor deze gamers. 

Een echte gamer, als de ‘Die Hard’ gamer, heeft ook een toegewijde kamer, die speciaal en alleen voor het gamen wordt gebruikt. Vaak wordt er gebruik gemaakt van projectors in plaats van televisies en zijn er meerdere schermen en computers aanwezig.

Toegewijde kamer voor gamen

Ben jij de ‘Serious’ gamer en speel je met het idee van een game room voor jezelf? Of in het onwaarschijnlijke geval dat je als ‘Die Hard’ gamer nog geen toegewijde kamer hebt, dan hebben we wel wat leuke tips voor je!

Je hebt waarschijnlijk sowieso al 1 computersysteem, maar een game room, is geen echte game room zonder meerdere schermen en systemen. Mocht je dus moeten gaan shoppen, dan kun je eenvoudig een Game computer van lalashops.nl aanschaffen. Wel zo handig, want je kunt hier ook terecht voor andere accessoires die je echt wil hebben voor jouw game room!

Ook onmisbaar voor de ultieme game ervaring, is een heus “Sound System”, of als je het echt goed aan wil pakken, dan ga je natuurlijk gelijk voor een “Home Cinema systeem”.

Licht en accessoires voor je game kamer

Iets waar je misschien niet gelijk aan denkt, is de juiste verlichting voor je game room, en natuurlijk accessoires om het geheel een beetje af te maken en zodat het nog maar eens extra duidelijk wordt, dat dit een Game Room is! 

Een goede zet, en 2 vliegen in 1 klap is Lalashops zoutlampen bestellen. Mooi licht en een supermooie accessoire voor jouw kamer, maar dat niet alleen. Zoutlampen zijn gemaakt van Himalaya zout, uit het Himalaya gebergte.
Deze lampen worden steeds populairder, omdat deze een zeer goede invloed hebben op de algehele gezondheid. Niet geheel misplaatst in een kamer waar waarschijnlijk weinig natuurlijk licht de kans krijgt om naar binnen te schijnen. 

Als je nou ook nog eens zorgt, dat je ergonomisch kunt zitten tijdens het ‘binge’ gamen, dan ben je toch nog een beetje verantwoord bezig, altijd goed! 

Uiteindelijk is de echte, ultieme game ervaring natuurlijk het plezier, je online vrienden en het gevoel van teamwork bij elke ‘Quest’, ‘Battle’ of ‘Level’.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *