De Adidas Yeezy schoenen

De Adidas Yeezy schoenen

De Adidas Yeezy schoenen zijn de nieuwste schoen van het bedrijf, en ze zijn een enorme hit. De schoenen werden voor het eerst beschikbaar gesteld op 20 november 2015 bij geselecteerde retailers wereldwijd. Deze limited edition sneakers waren in slechts 10 minuten uitverkocht! Als je niet het geluk had om deze schoenen te bemachtigen, is dit je kans om ze te kopen voor de wederverkoop of als verzamelobject.

Adidas Yeezy Boost: wat zijn het?

De Adidas Yeezy Boost is een sneaker ontworpen door Kanye West. De sneakers zijn een samenwerking tussen Adidas en West, en werden voor het eerst uitgebracht in februari 2015. De schoenen zijn gemaakt in de stijl van het populaire Yeezy Boost 350 model. De Adidas Yeezy Boost 350 is een low-top schoen gemaakt van Primeknit, met een bovenwerk en de bekende zool. Ze zijn verkrijgbaar in grijs/witte of zwart/rode kleurstelling en combineren comfort met stijl.

Bij de eerste aanblik valt één ding op aan deze schoenen: ze zijn niet zoals alle andere producten op de markt! Het unieke ontwerp springt iedereen in het oog zodra je ze aan je voeten trekt, het is meteen duidelijk dat hier iets bijzonders is gecreëerd. Wanneer je ze draagt, zal je niet onopgemerkt kunnen blijven door iemand in de buurt dankzij hun stijlvolle uiterlijk dat hoofden doet draaien waar je ook gaat. Deze geweldige sneakers maken je look serieuzer en professioneler zonder de urban spirit te verliezen door de geweldige kleurencombinaties, zelfs voor meer formele gelegenheden.

Hoe zit het met de comfort van de Yeezy?

Wat het comfort betreft, zijn deze schoenen geweldig! De Adidas Yeezy Boost 350 sneakers waren een van de meest comfortabele schoenen van 2015. Dankzij de geweldige technologie die is gebruikt, hebben ze geen inbreekperiode nodig en kunnen ze meteen worden gedragen nadat je ze uit de doos hebt gehaald. Je voeten zullen zich zeer ontspannen voelen terwijl je loopt met deze sneakers gemaakt van hoogwaardige materialen die zowel duurzaamheid als comfort te allen tijde garanderen.

Dus wat is er nieuw over de Adidas Yeezy Boost?

De nieuwste aanwinst in deze lijn is de Adidas Yeezy Boost 750. De schoenen werden uitgebracht op februari 14, 2015. Het bovenwerk is gemaakt van premium leer met een all-black colorway. Ze zijn zeer comfortabel dankzij de Ultra Boost zool die te allen tijde geweldige demping en ondersteuning voor je voeten biedt.

Kijk hier voor nog meer leuke blogs!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *