De schoenen die je wilt hebben: De Air Jordans

De schoenen die je wilt hebben: De Air Jordans

De Air Jordan is een schoen die al tientallen jaren populair is. Hij werd voor het eerst geïntroduceerd in 1985 en werd al snel een van de populairste basketbalschoenen op de markt. Tegenwoordig zijn ze niet meer alleen voor atleten; je kunt ze vinden bij veel speciaalzaken en boetiekjes in het hele land. Als je een paar Jordans wilt kopen, hebben we een paar tips voor je om er zeker van te zijn dat je een echt paar te pakken krijgt!

Hoe een nep paar Jordans te herkennen

Er zijn een paar manieren om een nep paar Jordans te herkennen. Het eerste wat je kunt doen is naar de prijs kijken. Als ze voor een extreem lage prijs worden verkocht, zijn ze waarschijnlijk niet echt. Een ander ding waar je naar kan kijken is het stiksel op de schoen. Als het niet perfect is, is het waarschijnlijk nep. Ten slotte kan je het logo controleren om te zien of het op de juiste plaats zit.

Wat maakt een goed paar Jordans?

Een goed paar Jordans is een paar dat perfect past, een sterk logo op de juiste plaats heeft, en tegen een redelijke prijs kan worden verkocht. Als je bang bent dat iemand je een namaak paar wil verkopen, zorg er dan voor dat ze goed passen en een sterk logo op de juiste plaats hebben.

De man achter de air Jordans

In 1984 zat Nike in grote problemen. Het bedrijf verkocht sportkleding van slechte kwaliteit aan klanten en er werden ook veel orders geannuleerd. Om er weer bovenop te komen, nam Nike een nieuwe CEO aan, Phil Knight, die jaren geleden leraar Engels en atletiekcoach aan de universiteit van Stanford was geweest.

Knight had er altijd al van gedroomd om zijn eigen schoen te maken – maar hij wist niet hoe. Hij kwam toen met het idee om Nike schoenen te verkopen die werden ondersteund door basketballer Michael Jordan en noemde ze “Air Jordans” De aandelen van Nike sprongen van $6 naar $14 dollar toen ze de release van deze glimmende schoenen aan kondigden.

Kijk hier voor nog meer leuke blogs!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *