Knusse inrichting met droogbloemen

Knusse inrichting met droogbloemen

Een knusse inrichting krijg je door de juiste woonaccessoires op de juiste manier te combineren met je meubels. Droogbloemen zijn woonaccessoires die voor een knusse inrichting kunnen zorgen. Droogbloemen zijn weer helemaal hip. Nu de winter voor de deur staat is het beter om droogbloemen te verkiezen boven gewone bloemen. Er is minder licht in huis en bovendien is het klimaat vaak anders door de verwarming. Droogbloemen zijn daarom de ideale oplossing. Wie wil er nou niet een knus ingericht huis in deze donkere tijden? Hoe droogbloemen je hierbij kunnen helpen en hoe je ze stijlt lees je in deze blog!

Knusse inrichting met droogbloemen in lichte tinten

Droogbloemen zijn er in veel verschillende vormen, maten en kleuren. Droogbloemen in lichte tinten zijn perfect voor het gehele jaar door. In de winter staan ze zacht en in de zomer staan ze fris. Ook passen droogbloemen in lichte tinten heel mooi bij een interieur met veel natuurtinten. Door de natuurtinten te combineren met lichte accessoires behoud je veel rust in huis. Droogbloemen in lichte tinten staan bijvoorbeeld heel mooi in combinatie met Ibiza woonaccessoires.

De droogbloemen kunnen natuurlijk wel een mooi kleurtje hebben. Pastelkleuren zijn hier de ideale oplossing voor. Met name in combinatie met andere lichte kleuren staat dit fantastisch!

Droogbloemen in felle kleuren 

Droogbloemen zijn er ook in mooie felle kleuren. Als je huis wel wat meer kleur kan gebruiken dan is een bosje droogbloemen in verschillende kleuren de ideale oplossing! Elke kleur die je kan bedenken bestaat. Wees niet bang om verschillende kleuren te combineren, want met een paar neutrale kleuren ertussen kan het eigenlijk niet verkeerd gaan! Ook is het leuk om een aantal felle kleuren te combineren met pasteltinten. 

Hoe style je droogbloemen?

Je kan je droogbloemen natuurlijk gewoon in een vaasje zetten. Dit geeft het idee van een boeketje bloemen. Ook kun je ervoor kiezen om de droogbloemen in verschillende kleinere vaasjes te zetten. Er zijn talloze ideeën om je droogbloemen anders te stylen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om droogbloemen in een kaarsenhouder te doen! Of rijg ze aan een grote ring en hang ze op.

Droogbloemen van kwaliteit

Als je droogbloemen koopt wil je natuurlijk wel dat ze lang mooi blijven. Omdat ze langer meegaan, zijn droogbloemen vaak ook wat prijziger. Kies ze dus zorgvuldig uit. Je wilt niet dat de droogbloemen uitvallen terwijl je ze pas twee weken hebt. Speciale groothandelaren verkopen vaak droogbloemen van goede kwaliteit. Een droogbloemen groothandel levert de bloemen natuurlijk alleen in grote partijen en vaak alleen aan winkels. Maar je kan altijd kijken waar de droogbloemen vandaan komen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *