Meer dan alleen een restaurant

Meer dan alleen een restaurant

Waar lekker dineren voor een restaurant natuurlijk prioriteit één hoort te zijn, kan een restaurant tegenwoordig veel meer bieden. Wat gebeurt er overdag met een restaurant? Kan je het voor andere activiteiten gebruiken? In deze blog gaan we iets meer in op de mogelijkheden die een restaurant nog meer kan bieden. En dat zijn er veel kan ik je vertellen! Zo kan je op zakelijk gebied veel verschillende kanten op met het restaurant. Wat dacht je van flexwerken in een restaurant?

Vergaderen in een restaurant

Doordeweeks zie je vaak dat een restaurant overdag gesloten is. Dat zou niet hoeven en meerdere restaurants zien in dat je een restaurant kan gebruiken voor meer dan alleen fine dining. Hoe fijn zou het zijn als je daar je business meetings kunt houden?! Je ontvangt je gasten/business partners in een gemoedelijke setting waar je ze meteen een goede bak koffie kunt aanbieden. Vervolgens ga je naar een gedeelte van het restaurant waar je in alle rust kunt vergaderen. Na afloop heb je geregeld dat het restaurant verschillende lekker hapjes heeft klaar gemaakt om goed te kunnen borrelen. Zo kan je op een meer informele manier nog proberen deals te sluiten.

Een ander groot voordeel van je vergadering op een andere locatie is dat je gelijk in een meer inspirerende omgeving bent. Dit zorgt ervoor dat jij, je collega’s en de andere betrokkenen met een positieve energie aan de vergadering starten. Een vergadering wordt op deze manier een heus uitje! In Groningen zit een restaurant die deze faciliteiten bijvoorbeeld aanbiedt: De Kater Groningen.

(Flex)werkplekken in een restaurant

Je zult nu misschien wel denken flexwerken in een restaurant, hoe dan? Vaak zie je dat een restaurant meerdere verdiepingen heeft maar geen gebruik maakt van de eerste en tweede verdieping. Juist daar liggen de mogelijkheden als het gaat om het creëren van flexwerkplekken. Stel, je bent ZZP’er maar thuis werken is het niet voor jou en je verdient nog niet genoeg om een kantoorruimte ergens te kunnen gaan huren. Dan zou een flexplek wel iets voor jou kunnen zijn! 

Een groot voordeel aan het werken in een andere omgeving is het feit dat je in een meer inspirerende omgeving werkt dan je zolderkamer. Het zorgt voor een betere workflow. Daarnaast ben je niet continu afgeleid door bijvoorbeeld huishoudelijke klusjes. Hierdoor heb je meer ruimte in je hoofd. Flexwerken in een restaurant is een goede oplossing hiervoor!

Een ander bijkomend voordeel aan een flexwerkplek is dat je vaak niet de enige bent die hier aan het werk is. Zo heb je er een gratis netwerkplek bij! Samen genieten van een goede lunch terwijl je wellicht iets voor elkaar kan betekenen en in een fijne werkomgeving aan het werk bent is een win-win-win situatie!
Een restaurant kan dus veel meer bieden dan alleen fine dining. Er is een Restaurant Groningen die dit allemaal te bieden heeft. Is het iets voor jou? Check dan even naar wat er allemaal mogelijk is!

Wil je meer over carrière lezen? Lees de blogs in onze Business categorie!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *