Zo straal jij overdag en ’s avonds!

Zo straal jij overdag en ’s avonds!

Voel je de lente ook al kriebelen? Of ben je je al aan het voorbereiden op de zwoele zomermaanden waarbij je elk vrij moment op terrasjes in het binnen- en buitenland wil doorbrengen? Dan heb je vast ook al een idee met welke outfits je deze seizoenen in wil gaan. Misschien heb je al het perfecte paar sandalen, sneakers of loafers gevonden die je outfits zullen vervolledigen. Maar heb je ook al aan de ultieme afwerking gedacht?

Laat je armen schitteren

Nu het seizoen van de korte mouwen is aangebroken, is daar ook het ideale moment om je armen en polsen te doen schitteren. Zeker wanneer je een beetje gebruind bent, zijn armbanden de perfecte manier om outfit tot in de puntjes af te werken. Of je nu voor subtiel of kleurrijk gaat, elegant of subtiel klingelend, armbanden zijn de ideale keuze om je te doen stralen. 

Armbanden voor elk moment

Welke armband je kiest, hangt af van de stijl die je in je achterhoofd hebt of de indruk die je wil maken. Ga je voor een klassieke, stijlvolle look? Dan zijn armbanden in zilver of goud ideaal. Deze materialen zijn tijdloos en kun je met alles combineren. Wanneer je wat gebruind bent of graag witte kledij draagt, kan roségoud ook voor een heel mooie finishing touch zorgen. Mag het wat speelser en meer opvallend? Dan zijn armbanden met kralen, bedelarmbandjes of armbandjes in felle kleuren een goed idee.

Leg de focus op je hals

De hals van een vrouw is voor veel mannen een van de meest aantrekkelijke lichaamsdelen bij de andere sekse. Wanneer je dit wil uitspelen, kun je de aandacht op je hals trekken door een mooie halsketting te dragen. Maar ook wanneer dit zeker niet je bedoeling is, kan het fijn zijn om je hals te versieren met een ketting voor dames. Met zo’n ketting kun je verschillende looks nastreven. Zet je je decolleté graag in de kijker? Dan is een lange ketting met een hanger een goed idee. Wil je een klassieke, tijdloze indruk maken? Dan is een kortere ketting, al dan niet met een edelsteentje, de juiste keuze. Je kunt een zwarte of witte outfit ook opfleuren door een gekleurde halsketting te dragen. 

Cadeautje voor jezelf of een ander

Of je nu een cadeautje voor jezelf of voor iemand anders zoekt, juwelen zijn altijd een goed idee. Weet je niet goed waar je je vriendin, mama of nichtje een plezier mee kunt doen? Klassieke armbanden en kettingen doen het altijd goed. Vind je het toch wat spannend om voor iemand anders te kiezen? Of is de ontvanger nogal kieskeurig? Dan is een bon voor juwelen het beste idee. Zo geef je juweeltjes cadeau, maar kan je ontvanger ze zelf kiezen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *