De allerbeste tips voor een super romantische Valentijnsdag

<strong>De allerbeste tips voor een super romantische Valentijnsdag</strong>

Nog heel even en dan is de meest romantische dag van het jaar weer aangebroken. Valentijnsdag. De één is er dol op en de ander vindt het maar wat commercieel. Toch speelt het voor de meeste mensen een belangrijkere rol dan ze willen toegeven. Hoe leuk is het om in de watten te worden gelegd of de mensen die jij dierbaar hebt in de watten te leggen?

Is het voor jou echter elk jaar weer stressen om iets leuks te bedenken? Dan wil je dat dit jaar uiteraard voorkomen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Doe daarom nu alvast de nodige inspiratie op met de allerbeste tips voor een super romantische Valentijnsdag.

Origineel valentijnscadeau

Bij een super romantische dag hoort natuurlijk ook een origineel valentijnscadeau. Het is echter best lastig om origineel te blijven. Zeker wanneer je al langere tijd samen bent. Besef echter goed dat niemand echt zit te wachten op een heel duur cadeau. Je hoeft niet met het meest prijzige cadeau aan te komen. Meestal is het de gedachte die telt. Kies dus voor een cadeau wat voor hem of extra betekenis heeft. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd sieraad of een fotoboek.

Misschien heeft je geliefde wel een kinderboek waar ze dol op is en die ze heel graag terug wil hebben. Hoe romantisch is het dan om deze op te zoeken en cadeau te doen, inclusief een mooie inscriptie om jouw liefde te uiten. Dit zijn de dingen die het meest indruk maken.

Herhaling van de allereerste date

Kan je jullie allereerste date nog herinneringen? Misschien is deze nog helemaal niet zo lang geleden geweest of ligt deze al jaren achter je. Wat voor jullie ook van toepassing is, die allereerste date blijft in het geheugen gegrift en hoe leuk is het dan om deze helemaal over te doen? Precies zoals het toen ging. Een dagje weg, een bezoekje aan dat ene park of naar dat restaurant waar jullie elkaar ontmoet hebben. Dit is niet alleen super romantisch, maar geeft jullie ook de kans om weer nieuwe herinneringen op te doen.

Elkaar verrassen

Zijn jullie allebei erg romantisch en is het elk jaar weer een strijd wie wat mag verzinnen op Valentijnsdag? Pak het dit jaar dan eens anders aan. Plan de hele dag vrij en deel deze op in twee tijdsblokken. Eentje neemt de middag voor zijn rekening en de ander de avond. Spreek wel eventueel locaties af om zo logistieke problemen in de activiteiten te vermijden. Zo is de dag voor jullie allebei een verrassing en genieten jullie echt van een hele unieke Valentijnsdag.

Neem de tijd voor een persoonlijke kaart

Toegegeven, heel origineel is dit misschien niet. Toch schiet Cupido hiermee altijd raak. Het is tegenwoordig immers niet meer zo vanzelfsprekend om kaarten te versturen. Zeker niet om te krijgen. Het idee dat iemand extra veel tijd besteedt aan het schrijven van de juiste boodschap is eigenlijk al een cadeautje. Een mooie tastbare herinnering én een goede manier om je liefde te uiten. Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *