Is een vliegengordijn alleen te gebruiken tegen vliegen?

Is een vliegengordijn alleen te gebruiken tegen vliegen?

Vaak wordt er gedacht dat een vliegengordijn alleen tegen vliegen is. Alleen niets is minder waar! Ze worden namelijk voor veel meer dan alleen tegen vliegen gebruikt. Nu hoor ik je denken… waarvoor dan? Nou in dit blog geven wij je een aantal tips waar je een vliegengordijn allemaal voor kunt gebruiken. Dan zit er misschien wel een punt tussen waarvan je het bestaan nog niet wist. Gebruik dit product dus nu nog multifunctioneler dan voor maar één doeleind. Voor iedereen is er wel een gordijn te krijgen die bij je past!

Waar gebruik je een vliegengordijn voor?

Zoals hierboven vermeld is een vliegengordijn voor meer dan alleen het tegen houden van vliegen. Je kunt dit product heel breed inzetten en dat maakt het ook zo een leuk product. Voor niet al te veel geld kun je er een hele hoop mee doen!

  • Ter decoratie: ben je al enige tijd op zoek naar decoratie aan de muur? Dan is hier ook een vliegengordijn voor te gebruiken. Je hebt namelijk ook gordijnen met afbeeldingen. Hoe leuk en uniek is het dan om dit aan je muur te hangen? 
  • Als ruimte scheiding: is de zomer voorbij en zijn er geen muggen, vliegen en wespen meer? Dan is een vliegengordijn handig te gebruiken als ruimte scheiding. Hiermee creëer je een soort aparte ruimte zonder al te veel gedoe. Dit scheelt een hoop geld en is ook nog eens makkelijk weer te verwijderen. Een permanente muur ertussen is namelijk niet zomaar weer even weg te halen.
  • Als deur: wil je alles graag zo open mogelijk hebben in huis? Maar wil je ook weer enigszins een deur creëren? Dan is een vliegengordijn ook goed om eens aan te denken. Je kunt deze namelijk in het kozijn hangen. Deze zorgt dan als het ware ervoor dat je een deur hebt. Houd er natuurlijk wel rekening mee dat het niet een echte dichte deur is. Deze tip is daarom misschien niet handig om bij het toilet of de badkamer te gebruiken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *