Wat moet je weten over een haartransplantatie Turkije?

Voordat je iets doet of aanschaft, wil je hier misschien het een en ander over weten. Daar is niets geks aan, dat is zelfs heel goed. Je komt dan goed beslagen ten ijs bij de dag dat je begint aan hetgeen je je in hebt verdiept. Wat dat dan is, kan enorm verschillen. Toch gaat het vandaag niet zo onwijs verschillen. We gaan het namelijk over een haartransplantatie Turkije hebben, dus het enige dat gaat verschillen is hooguit of je kiest voor folliculaire-unit extractie (FUE) of folliculaire-unit transplantatie (FUT). We vertellen je vandaag alles over een haartransplantatie Turkije. We gaan in op enkele dingen die wellicht belangrijk zijn om te weten, maar ook op de keuze voor Turkije en wat je hier wellicht voor moet voorbereiden. Kortom; echt alles dat je wil weten over een haartransplantatie in Turkije, dat lees je hier in één blog. 

De methoden van een haartransplantatie Turkije

Een haartransplantatie Turkije geschiedt meestal door één van de volgende twee methoden; folliculaire-unit extractie (FUE) of folliculaire-unit transplantatie (FUT). Daar hebben we het al even met je over gehad in de inleiding, maar we zullen er hier iets dieper op ingaan. Bij een FUE wordt elk haartje van het donorgebied (de plek waar het gezonde haar vandaan wordt gehaald) één voor één op de goede plek geplaatst. Dit wordt dus gedaan zonder sneden zodat je geen littekens krijgt, maar het zal wel wat langer duren en dus ook iets duurder zijn over het algemeen. 

Een haartransplantatie Turkije kan dus ook gedaan worden door middel van FUT, hierbij wordt wél een snede gemaakt. Deze snede wordt gemaakt in wederom het donorgebied en de gezonde haarfollikels, de groepjes haar die ook wel ‘grafts’ worden genoemd, worden dan uit die snede gehaald en in het gewenste gebied geplaatst. 

Keuze voor Turkije

Tegenwoordig heb je alle keuze als je wil gaan voor een haartransplantatie. Echter is een haartransplantatie Turkije nog steeds reuze populair, net als vroeger. Dit komt omdat in Turkije de beste klinieken en chirurgen gevestigd zijn die deze procedures uitvoeren. Dit maakt dat je bijna gegarandeerd kunt uitgaan van een fenomenaal resultaat en een prettige procedure. Wel zul je het een en ander moeten voorbereiden. Zo zul je uiteraard vliegtickets moeten boeken, maar moet je ook denken aan de accommodatie en eventuele verzekeringen. Het is aan te raden om na de haartransplantatie Turkije een weekje te blijven, dat is een stukje gemakkelijker en fijner voor de meeste mensen. 

Voorbereiding

De voorbereiding voor een haartransplantatie Turkije, daar ben je al een heel eind mee op weg als je de reis al hebt verzorgd. Echter zijn er ook wat dingen die je van tevoren moet laten/juist wél moet doen van de chirurg. Dit om een zo goed mogelijk resultaat te realiseren, daarom is het aan te raden deze instructies nauwlettend te volgen en noteren. De arts wil net als jij het beste resultaat en heeft veel kennis over dit onderwerp, dus volg de instructies voor de haartransplantatie wat betreft de voorbereiding maar goed op.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *