Een foto op je mok? Wat denk je van deze ideetjes?

Je kunt nimmer genoeg mokken hebben. Niet omdat je zoveel drinkt, maar wel omdat het net als glazen leuke items zijn die je servies een persoonlijk tintje geven. Daarnaast kun je door de nieuwe technieken voor het bedrukken van mokken op haast elk materiaal een foto laten aanbrengen, waardoor je voor dit doel bijvoorbeeld niet van keramiek naar kunststof mokken hoeft over te schakelen. Wil je dus een foto laten afdrukken op je favoriete afmeting mok, dan is dat nu geen probleem meer. In dit artikel zetten we enkele creatieve ideeën voor je op een rij.

Idee 1. Mokken met een doorlopende print

Wil je een jong stel een leuk kadootje geven? Dan is het laten bedrukken van vier mokken in een print die in elkaar overloopt, het idee voor jou. Kies voor een abstracte vorm of patroon in leuke frisse kleuren. Laat een vierde deel van deze afbeelding vervolgens op elke mok bedrukken, zodat ze samen weer een geheel vormen.

Idee 2. Pas de foto aan het theezeefje aan

Drink je veel thee? Dan gebruik je wellicht ook theezeefjes om je losse thee te trekken. Deze items zijn in verschillende leuke vormen verkrijgbaar. Kijk naar het zeefje dat je hebt of verwen jezelf met een nieuwe in de vorm van een diertje. Kies een foto uit die een vrolijke combinatie vormt met je theezeef en laat het aanbrengen op je mok.

Idee 3. Een kalender mok

Ben je ook zo iemand die ’s morgens ook enkele keren moet kijken op de kalender welke dag het is? Dan is het laten drukken van een kalender op je mok een perfect hulpmiddel. Je kunt een dergelijke mok aan het begin van het jaar ook cadeau doen aan je werknemers of als relatiegeschenk aan je zakenpartners sturen. Ze zullen dit gebaar zeker weten te waarderen.

Idee 4 Vergeet de kleintjes niet

Heb je graag dat je kinderen al vroeg leren om uit een mok te drinken? Dan helpt het hebben van een mok dat ze aanspreekt je daarbij. Laat ze daartoe een tekening maken die je vervolgens op hun mok laat afdrukken. Wedden dat ze het dan vaker willen gebruiken? Je kunt overigens op dezelfde manier je eigen tekeningen of doodles laten verwerken op je mokken, voor jezelf of als een super persoonlijk cadeau.

Idee 5  vakantie foto’s

Doe meer met je herinneringen. Kies voor een foto op mok om na te kunnen genieten van je vakantie. Je kunt dit vaker doen door je leukste kiekjes op je mokken te laten plaatsen. Wanneer je dit in de vorm van een collage doet, heb je elke keer een nieuw onderwerp om over te praten met je gasten. Je kunt ook collages van bijzondere dagen en evenementen uit je leven op deze manier vereeuwigen.

Succes.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *