Welke oorbellen passen bij mij?

Welke oorbellen passen bij mij?

Oorbellen zijn hele mooie sieraden, de meerderheid van de vrouwen heb dan ook gaatjes in de oren om ze te dragen. Je kunt ze in allerlei soorten en maten kopen. Het voegt dan ook echt wat toe aan je dagelijkse outfit. Zo kun je voor een avondje uit andere oorbellen dragen dan op een doordeweekse dag op je werk. Omdat er zoveel verschillende soorten oorbellen zijn, in allerlei vormen en kleuren, past de ene misschien beter bij ene persoon dan bij de andere. Het gaat daarbij om de vorm van een gezicht. Welke oorbellen passen het beste bij jouw vorm gezicht? Dat leggen we uit in de blog hieronder. 

Heb je een vierkant gezicht?

Als je een vierkant gezicht hebt, kun je het beste kiezen voor oorbellen met ronde vormen. Op die manier zorg je ervoor dat de vierkante lijnen van je gezicht minder opvallen. Ze verzachten als het ware de hoeken van jouw vierkante gezicht. Kies in dat geval bijvoorbeeld voor ronde gouden oorbellen.

Het je een rond gezicht?

Bij een rond gezicht is het eigenlijk hetzelfde als bij een vierkant gezicht. Hier moet je juist kiezen voor oorbellen met een langwerpige vorm. Deze langwerpige vorm zorgt ervoor dat je gezicht wat langer lijkt en verbloemd de ronde vorm van het gezicht. 

Heb je een langwerpig gezicht?

Kies bij een langwerpig gezicht voor korte oorbellen. Zo lijkt het erop dat je gezicht wat minder langwerpig lijkt. Als je juist kiest voor langwerpige oorbellen, dan lijkt je gezicht juist langwerpiger. Kies daarom altijd voor knopjes of andere korte modellen.

Heb je een ovaal gezicht?

Dan heb je geluk! Bij een ovaal gezicht kun je namelijk allerlei verschillende vormen dragen. Elke soort past wel bij een ovaal gezicht.

Het is dus niet zo dat je bij een rond gezicht ook ronde oorbellen moet dragen en bij een vierkant gezicht, vierkanten oorbellen. Je moet juist kiezen voor het tegenovergestelde. Naast oorbellen, zijn er natuurlijk nog meer accessoires die jouw outfit af kunnen maken, denk bijvoorbeeld eens aan horloges, zoals een Seiko horloge of een Citizen horloge. Maar denk naast horloges ook aan armbanden, kettingen of ringen. Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *