Dieren attributen voor in je huis

Dieren attributen voor in je huis

Veel mensen houden dieren thuis als huisdier. Een huisdier is een dier dat uitsluitend wordt gehouden voor gezelschap of plezier van een persoon, in tegenstelling tot gebruik als werkdier zoals vee. Sommige mensen kiezen ervoor om huisdieren te hebben die intelligent, welgemanierd en sympathiek zijn. Ondertussen adopteren sommige anderen gewoon dieren, zoals zwerfdieren, uit vriendelijkheid. Dergelijke huisdieren worden verwelkomd door de eigenaar, ongeacht deze kwaliteiten. Honden en katten zijn twee van de meest voorkomende huisdieren. Dit artikel is echter specifiek bedoeld voor kattenbezitters of degenen die een kat als huisdier gaan nemen. Als je kat je meubels volledig bedekt met krassen, dan is het moment aangebroken om een ​​krabpaal aan te schaffen. Je kat zal minder snel aan je meubels krabben als hij een krabpaal heeft. Je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan artikelen die geschikt zijn voor je katten. Je kat kan urenlang aan een kleine krabpaal krabben. Je kunt ze ook grotere krabmeubels zoals tonnen geven.

Waarom krabben katten?

Katten krabben vaak om de een of andere reden aan dingen in huis. Ze krabben om hun nagels te slijpen. Ze doen het ook om van hun oude, versleten nagelkoffers af te komen. Katten doen dit echter ook om hun territorium af te bakenen en hun geur af te geven. Af en toe moeten ze hun woede ook uiten door te krabben. Kortom, het is typisch kattengedrag en niet te stoppen. Katten die veel tijd binnen doorbrengen, zijn daarom genoodzaakt om een ​​plek in huis te zoeken om te krabben. Daarom is het logisch om een ​​krabpaal te kopen om aan hun krab behoeften te voldoen. Je kunt voorkomen dat je kat of kitten de bank of muur verpest door ze te voorzien van een krabpaal. Een krabpaal is net zo belangrijk als een kattenbak. Je moet er dus voor zorgen dat je ze thuis hebt.

Veel keuzes van krabpaal

Krabpalen voor katten zijn er in verschillende maten. Misschien vind je de grootste tot de kleinste post in sommige dierenwinkels. Je kunt de kleine voor je kittens tot grotere voor je volwassen katten krijgen. Bij sommige winkels kun je alles vinden, van eenvoudige krabpalen tot krabbedden. Je kunt ook palen vinden die bedekt zijn met sisal, kattenkruid of beide. Zorg ervoor dat je bekend raakt met het soort kattenkrabpaal dat je wilt aanschaffen.

Waar moet je op letten voordat je een krabpaal koopt?

Er zijn verschillende criteria die bepalen wat de beste soort krabpaal voor je kat is. Allereerst moet je uitzoeken of je een kleine of grote krabpaal nodig hebt. Je kunt dit te weten komen door de lengte van je kat te meten. De kat moet zich volledig kunnen strekken op het oppervlak van de paal. Voor grote katten moet de grondplaat ook voldoende groot en zwaar zijn om de stabiliteit te garanderen. Er moet ook rekening worden gehouden met de speelsheid van je kat. Een lethargische kat heeft een eenvoudige uitvoering nodig. Aan de andere kant kan een energieke kat baat hebben bij een klein obstakel. Dit is een goed idee als je je kat wilt aanmoedigen om meer te bewegen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *