Je droomwoning kopen aan de Costa Blanca? Zo vind je die!

Je droomwoning kopen aan de Costa Blanca? Zo vind je die!

Een van de mooiste plekken in Spanje is de Costa Blanca. Als je graag ergens een vakantiewoning of een tweede verblijf koopt aan de Spaanse kust, is dit dé plek bij uitstek waar je op huizenjacht moet gaan! De Costa Blanca heeft dan ook alles waar een mens van kan dromen. Mooi weer, vriendelijke mensen, lekker eten, … Bovendien is het leven er goedkoop en zijn de woningen er nog erg betaalbaar. 

Op zoek naar een tweede verblijf?

Wanneer je echt op zoek wil gaan naar een tweede verblijf en hier ook wat advies bij wil krijgen, doe je het best beroep op een immokantoor ter plaatse. Jammer genoeg kan de taal hier een hindernis zijn. Spanjaarden spreken over het algemeen enkel Spaans, en voor de gemiddelde Belg is het makelaarsjargon in het Spaans ook niet zo vanzelfsprekend. Gelukkig bestaat hier dé ideale oplossing voor. Er is namelijk ook een Belgische immo in Spanje! Wanneer je beroep doet op Adaleta, word je in je eigen taal geholpen en krijg je ook gewoon advies in het Nederlands. Dit immokantoor wordt uitgebaat door 2 Belgen die heel goed zullen begrijpen waar jij naar op zoek bent en je daar graag bij helpen. 

Huis van je dromen

Of je nu op zoek bent naar een hippe nieuwbouwwoning, een charmant vakantiehuis of een huis om te renoveren, aan de Costa Blanca vind je het allemaal. Om door de bomen het bos nog te kunnen zien, doe je dus best beroep op een makelaar in Spanje aan de Costa Blanca. Door samen te werken met Belgische immo in Spanje, kan je er zeker van zijn dat je deze belangrijke aankoop zonder stress kan doen. Adaleta wordt de ideale partner om jou aan je droomwoning te helpen. Met hun vakkennis en inzicht loodsen ze je van het begin tot het einde door het aankoopproces van jouw nieuwe woning in Spanje. 

Welke stappen moet je nemen?

Wanneer je een tweede verblijf of vakantiewoning wil kopen, moet je hiervoor een aantal stappen doorlopen. Je makelaar in Spanje aan de Costa Blanca zal je hier zoveel in ondersteunen als je zelf wil. Eerst en vooral moet je bepalen wat je wensen en behoeften zijn. Vervolgens ga je op onderzoek; wat heeft de huizenmarkt je te bieden en hoe groot is je budget? Wanneer dit vast ligt, kan je samen met je makelaar huizen gaan bezoeken en een bod uitbrengen wanneer je je droomwoning gevonden hebt. Daarna volgt er een hoop administratief werk, waarbij je makelaar je uiteraard zal ondersteunen. Wanneer de koop rond is, kan je klinken op je droomwoning aan de Costa Blanca en genieten van de zon!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *