Alle december woontips lees je hier!

Alle december woontips lees je hier!

De temperatuur is onder nul, de wegen zijn glad en de mutsen, sjaals en handschoenen worden weer van zolder gehaald. Het is officieel winter! Nu het veel kouder buiten is, spenderen we veel meer tijd binnen. Zeker als we het hebben over de maand december, brengen veel meer tijd met zijn alle door ons ons warme stulpje. Nu we binnenshuis grotendeels allerlei activiteiten doen en feestdagen vieren als het Sinterklaasfeest, kerst en oud & nieuw, is het wel zo leuk om het huis helemaal in de juiste sfeer te krijgen. Gelukkig ben je vandaag bij dit artikel belandt. We bespreken in deze blog een aantal leuke woontips die meteen toe te passen zijn! 

Breng warmte en gezelligheid met allerlei soorten kaarsen 

Niks is leuker dan lekker warm en gezellig binnen zitten wanneer het stervenskoud buiten is. Zet de verwarming op een aangenaam warme temperatuur en plaats door het gehele huis allerlei prachtige kaarsen. Zet mooie grote kaarsen op de keukentafel, salontafel en eventueel zelfs in de badkamer wanneer je heerlijk een boekje of muziek gaat luisteren in bad. Zorg er voor dat je de kleur van de kaarsen goed aansluiten op de kleuren die al in huis te vinden zijn. Bijvoorbeeld de kleuren van de wandtegels van de keuken of die van de gordijnen, noem maar op. Op zoek naar leuke tegels? Zoek dan voor een aanbieder bij in jou in de buurt. Bijvoorbeeld: Tegels Groningen,Drenthe tot Gelderland. 

Door te spelen met alle elementen die in je huis te vinden zijn, creëer je het mooiste en sfeervolste effect thuis! Perfect als je tijdens de kerstdagen een leuk bordspel gaat doen met je familie of vrienden.  

Alles in huis in de goede richting, met de juiste sfeerverlichting 

De ultieme december sfeer is vaak te danken aan de kerstboom die prominent aanwezig staat te stralen in de woonkamer. Van de prachtige gekleurde kerstballen en slingers tot aan de knipperende lichtjes die ritmisch dansen op de kerstmuziek die je op Spotify hebt aangezet. Tegenwoordig is er een leuke technologie die heel erg sfeer verhogend is voor in huis. Ooit wel een s gehoord van Smart LED verlichtingssysteem? Dit is een slim verlichtingssysteem die je kan toepassen in je woonkamer en besturen via je smartphone. Aan de hand van een applicatie op je telefoon is het mogelijk de lichten te bedienen. Stel je voor je hebt zin om een heerlijke kerstfilm te kijken met het gezin, dan kan je eenvoudig vanaf de bank op je telefoon, een bepaalde sfeer creëren door een specifieke kleur te kiezen die jij lekker knus vindt. Sterker nog, je kan het licht ook op afstand bedienen, wanneer je niet thuis bent je de lichten kunt activeren, zodat het lijkt dat er iemand thuis is. Ideaal wanneer je bang bent dat er ingebroken wordt wanneer je lekker op vakantie bent. Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *