Website laten maken Zeist

Website laten maken Zeist


Als ondernemer heb je de keuze, zelf een website maken of een professionele website laten maken in Zeist. Waarvoor kies jij? 

Zelf website maken


Voordeel:
Het grote voordeel is natuurlijk dat het goedkoper is om zelf je website te maken. Je betaald enkel de kosten voor je software, hosting en domeinnaam. Lekker goedkoop en toch een website in de lucht!
Nadeel:
Het grote nadeel is dat het tijd kost, heel veel tijd. De meeste ondernemers verkijken zich erop hoeveel tijd het kost om een goede website te bouwen. Je kunt als ondernemer beter druk zijn met de dingen waar jij goed in bent en als het even kan geld mee verdient. Elk uur dat je steekt in het bouwen van je website is een uur die je niet kunt factureren…

Website laten maken


Voordeel:
Laat je je website maken dan heb je een enorm groot voordeel en dat is dat een professional je website maakt. Een professional weet wat hij doet en wat het beste werkt voor jouw website. Het eindresultaat zal daarom dat ook altijd beter zijn dan wanneer je zelf aan de slag bent gegaan. Veel ondernemers halen elk jaar extra omzet uit hun website. Bijvoorbeeld doordat ze goed gevonden worden in Google of omdat ze extra producten verkopen of offerteaanvragen binnen krijgen. Een professional denkt met je mee hoe je hier het maximale resultaat uit kunt halen en zo geen nieuwe klanten of extra omzet misloopt.
Nadeel:
Een groot nadeel is het kiezen van de juiste website bouwer. Het is niet makkelijk te kiezen tussen een freelance webdesigner, een internetbureau of misschien wel een marketing agency. Een freelancer is vaak goedkoper, maar brengt veel onzekerheid met zich mee. Een marketing bureau klinkt vaak top, maar heb je het budget er wel voor als startende ondernemer? Een internetbureau of website agency is daarom vaak een slimme keuze. Maar vergelijk ze goed, lees reviews en bekijk hun portfolio. 

Heb jij al een keuze gemaakt, zelf bouwen of laten bouwen? Website laten maken in Zeist kan bij Maintain Design. Zij bouwen niet alleen een professionele website maar denken ook met je mee over hoe je online alles uit jouw onderneming kunt halen!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *