Eindhoven: Vergaderingen in Brabant

Eindhoven: Vergaderingen in Brabant

Eindhoven is een uitstekende bestemming voor vergaderingen, conferenties en evenementen. De stad ligt zeer centraal in Nederland met gemakkelijke toegang vanaf alle belangrijke snelwegen, waaronder de A2, A50, A58, A67 en A270. Het is ook de thuisbasis van Eindhoven airport die vluchten aanbieden naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd!

Top vergaderlocaties in Eindhoven

Eindhoven heeft een aantal uitstekende locaties voor vergaderingen, conferenties en evenementen. Enkele van de beste zijn:

  • Eindhoven Business Centre, een eigentijds zakencentrum dat een indrukwekkende teambuilding ervaring biedt voor je afgevaardigden om samenwerkingsvaardigheden te ontwikkelen en samen te werken aan een gemeenschappelijk doel.
  • De Spant! is een inspirerende locatie voor vergaderingen, incentives en conferenties. Het gebouw was ooit de thuisbasis van de Philips-fabrieken, dus het ademt geschiedenis uit.
  • The Factory is een verbazingwekkende ondergrondse ruimte, die de perfecte locatie biedt voor evenementen en vieringen. Het is ook ideaal als je een veilige, beveiligde en ontspannen omgeving voor je conferentie of vergadering moet creëren.

Beste hotels voor een zakenreis naar Eindhoven

Een van de beste hotels in de omgeving is het ibis Styles Eindhoven. Dit hotel ligt in een rustige woonwijk met gemakkelijke toegang tot de nabijgelegen hoofdwegen, en biedt zakenreizigers een rustige omgeving met accommodatie van uitstekende kwaliteit. Het ligt ook gunstig dicht bij winkels, restaurants en attracties.

Het ibis Styles Eindhoven biedt ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Alle kamers zijn volledig gerenoveerd in respectievelijk 2012 en 2013. De moderne inrichting wordt gecomplimenteerd met high-speed internet toegang in het hele hotel en koffie- en theefaciliteiten in alle kamers.

Hoe te reizen in Eindhoven

Eindhoven is gemakkelijk te bereiken met de auto, de trein of het openbaar vervoer. Het is ook mogelijk om te vliegen op de luchthaven van de stad die vluchten heeft naar meer dan 100 bestemmingen. Het bussysteem is ook een uitstekend vervoermiddel voor bezoekers met een halte op slechts 200 meter van het hotel, waardoor gasten de stad en het omliggende gebied gemakkelijk kunnen verkennen.

Kortom, genoeg redenen waarom vergaderlocatie Eindhoven de locatie moet zijn voor jouw volgende vergadering!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *