De beste Netflix series voor vrouwen op dit moment

De beste Netflix series voor vrouwen op dit moment

De zomer is aan het eindigen wat maakt dat Netflix weer overuren gaat draaien op onze tv-schermen. De dagen worden weer korter, we komen meer in een ritme en het wordt kouder. Allemaal factoren die ervoor zorgen dat we weer uitkijken naar een heerlijk avondje binge watchen naar onze favoriete vrouwen Netflix series. 

Het platform staat vol met series, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Om je een handje te helpen met het vinden van je nieuwe serie hebben we een lijstje opgesteld met series die je niet mag missen!

Firefly Lane

Firefly lane is een echte Netflix serie voor vrouwen. Het is een serie over Tully en Kate, twee onafscheidelijke vriendinnen. Je ziet de levens van de twee dames vanaf dat ze tiener zijn in de jaren 70, tot hun volwassen leven rond 2000. 

Wat de serie vooral een hit maakt is de manier waarop het geproduceerd is. De echtheid van de jaren 70 en het fantastische acteerwerk maken dat je de serie wil blijven kijken. Het goede nieuws is dat het nieuwe seizoen al op de planning staat en begin 2022 gaat verschijnen!

The Crown

Als je de tijd hebt en een serie zoekt voor een langere tijd, dan is The Crown een perfecte keuze. Er staan namelijk al vier seizoenen van The Crown op Netflix en er komen er nog twee aan. 

The Crown gaat over Koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk. Het vertelt hoe haar regeerperiode was en hoe zij hiermee om is gegaan. Ook deze serie is voorzien van fantastisch acteerwerk, wat de serie nog leuker maakt om naar te kijken. Daarnaast zit het gewoon goed in elkaar, je kan zien dat er genoeg geld is geïnvesteerd in deze serie.

Virgin River

Virgin River is ook een heerlijke vrouwen serie van Netflix. De serie vertelt het verhaal van de verpleegkundige Melinda. Ze verhuist naar een afgelegen dorp genaamd Virgin River. Ze is hier natuurlijk niet voor niets heen verhuisd en gaandeweg de serie kom je achter haar verleden. Ondertussen bouwt ze ook in Virgin River een leven op.

De serie haar derde seizoen staat net online. Dit is dus ook een goede serie om te binge watchen! De serie wisselt romantiek af met spanning, wat het ook nog eens een geschikte serie maakt om te bingewatchen!

Sex/Life

De serie Sex/Life is je vast niet ontgaan. De veelbesproken douchescène kan je bijna niet ontgaan zijn. De serie vertelt het wilde verleden van Billie. Ze is een getrouwde moeder die snakt naar haar wilde verleden. Ze krijgt regelmatig te maken met de avonturen van toen ze nog jong was door haar ex die ineens weer is opgedoken.

Ook deze serie kan je al snel geen genoeg meer van krijgen. Iedereen kan zich wel verplaatsen in Billie, wat de serie extra aantrekkelijk maakt. Billie is als het ware een extreme vorm van hoe vele vrouwen wel eens denken. 

Met welke Netflix vrouwen serie begin ik?

Ik snap dat je nu alsnog een keuze moet maken. Die keuze is eigenlijk simpel. Het is maar net waar je zin in hebt. Heb je zin in een serie waar je lang zoet mee bent en die een goede inhoud heeft, dan is The Crown het meest geschikt. Zoek je meer een serie die makkelijk wegkijkt, dan is Firefly Lane de beste serie. Voor een beetje spanning op de bank kan je het beste voor Sex/Life gaan. Een typische vrouwen serie blijft wel echt Virgin River. 


Pak een lekker kopje thee en wat lekkers en je herfst avondjes zijn makkelijk gevuld. Pak je me-time regelmatig en binge lekker je favoriete Netflix series vrouwen. Heb je meer tips nodig om regelmatig je me-time te pakken, dan staat onze categorie beauty vol met leuke tips!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *