De beste tips voor een rondreis door Amerika

De beste tips voor een rondreis door Amerika

“Help, ik ga een paar weken naar Amerika en ik vraag me af wat de beste tips zijn om een rondreis door Amerika te maken?”

Er zijn veel interessante dingen te zien in dit deel van de wereld! Als tijd geen rol speelt, moet je een aantal van deze plaatsen bezoeken. Wist je bijvoorbeeld dat het mogelijk is om in minder dan twee dagen door Amerika te rijden?

Als tijd een factor is, dan zijn hier enkele van de top steden die je moet bezoeken: Washington DC, New York City, Chicago en San Francisco.

Wat je verder niet wil missen in Amerika, dat lees je in deze blog.

Waarom je een rondreis door Amerika zou moeten maken

Amerika is een plaats met oneindige mogelijkheden en het wordt tijd dat je ze eens gaat bezoeken!

Er zijn zoveel dingen te zien en te doen in dit land, en het beste is dat je het allemaal binnen je eigen budget kunt doen. Je hebt de kans om dingen te ervaren waar veel mensen alleen maar van dromen.

Amerika is een land dat veel te bieden heeft. Dat is ook logisch, als je kijkt naar de grootte van het land. Om het meeste uit je bezoek naar Amerika te halen is het daarom een goed idee om er een rondreis van te maken. Op die manier kan je naar de bezienswaardigheden rijden die jij absoluut niet wil missen en kan je de bezienswaardigheden waar je geen behoefte aan hebt overslaan. Rondreizen is dus dé manier om een groot land zoals Amerika te ontdekken!

6 geweldige plaatsen om te bezoeken in Amerika

Amerika is een uitgestrekt land met afwisselende landschappen en interessante steden. Hier zijn 6 plaatsen die je niet mag overslaan als je in Amerika bent!

  1. Grand Canyon National Park: dit is misschien wel het bekendste park van Amerika. Dat is niet voor niks, het is een aardkloof met enorme ravijn wanden. Je kan hier waanzinnige uitzichten vinden.
  2. YellowStone National Park: dit nationale park is er ook eentje die je niet mag overslaan. In dit park kan je geisers, heetwaterbronnen, meren en modderpotten vinden. Daarnaast leven er veel dieren, wat het een nog levendiger avontuur maakt!
  3. San Francisco: San Francisco is een stad die je niet mag overslaan. Het is een bekende stad en daarnaast is het een heel fotogenieke stad. Naast de mooie bezienswaardigheden is er hier ook een erg fijne sfeer. Het is namelijk een erg vrije stad, wat maakt dat de mensen openstaan voor iedereen die er komt!
  4. New York: als New York niet al dé reden van je bezoek is naar Amerika, heb ik hem toch maar even in de lijst gezet. Hier vind je alles waar altijd over gepraat wordt: Times Square, Central Park, Empire State Building en Broadway. Een stad die je zeker niet mag overslaan.
  5. Great Smoky Mountains: dit is een niet heel bekend natuurgebied, maar wel ook heel erg de moeite waard om naartoe te gaan. Er zijn vele bergtoppen die vol staan met bomen. Hierdoor hangt er vaak wat nevel boven de bergen. Precies de reden van deze naam. Het mooiste is dat dit park gratis is om te bezoeken.
  6. Monument Valley: dit is de plek waar je enorme rotswanden ziet over een lange uitgestrekte vlakte. Een gek gezicht maar intens mooi om te zien. Je kan hier verschillende tours doen, zoals met een jeep, te voet of te paard.

Je leest het dus goed, dit land heeft veel te bieden! Bereid je goed voor op je rondreis Amerika door je in te lezen en alle bezienswaardigheden op een rijtje te zetten.

Kijk voor meer reisinspiratie op de pagina van de categorie reizen!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *