Een jumpsuit voor elke gelegenheid

Een jumpsuit voor elke gelegenheid

Jumpsuits zijn er in allerlei modellen en maten. Hierdoor kun je altijd een gepaste jumpsuit vinden voor iedere gelegenheid, maar dit uitzoeken is makkelijker gezegd dan gedaan. Gave winkels als de www.thestorewoerden.nl/ hebben namelijk een ontzettend groot aanbod, waardoor een keuze maken niet altijd de makkelijkste opgave is. In dit artikel wordt er per gelegenheid een aantal suggesties gegeven, zodat jij een jumpsuit kunt vinden die perfect aansluit op jouw smaak!

Jumpsuits voor een avondgelegenheid


Ga jij uit eten met vriendinnen of heb jij een leuke date in de avond? Kies dan voor een feestelijke jumpsuit! Je kunt bijvoorbeeld een jumpsuit dragen waar kant in is verwerkt. Of een jumpsuit met korte mouwen die een sierlijke ruffle heeft. Leren jumpsuits kunnen ook niet ontbreken aan deze lijst. Geef een extra boost aan je feestelijke jumpsuit door details toe te voegen. Enkele voorbeelden zijn het dragen van een baret op je hoofd of het dragen van een riem om je pak, zodat je je taille nog beter kunt accentueren. Met deze outfits ben jij klaar om een geweldige avond te beleven!

Jumpsuits voor op het strand

Als je een dagje naar het strand gaat is een jumpsuit ook een fijn kledingstuk. Je kunt deze gemakkelijk boven je bikini aan doen. Een ideale jumpsuit voor op het strand is een andere variant hiervan. Deze pakken worden ook wel “playsuits” genoemd. Het verschil tussen een jumpsuit en een playsuit is dat deze korte broekspijpen hebben. Dit is wel zo fijn om te dragen wanneer het heel warm is. Bij een dagje strand hoort ook een vrolijke outfit. Wees niet bang om felle kleuren of uitdagende prints te dragen. Met een playsuit ben jij helemaal ready om een leuk dagje op het strand te hebben!  

Jumpsuits voor op school 

Jumpsuits zijn uitstekende kledingstukken voor school, omdat je in één keer een complete outfit hebt. Het is belangrijk om een comfortabele, maar ook functionele outfit op school te dragen. Als je veel spullen bij je hebt, komt een jumpsuit met een cargo jeans goed van pas. Deze jumpsuit heeft ruime zakken aan de broekspijpen. Hierin kun je gemakkelijk je spullen kwijt, zoals je lipgloss of oordopjes. Als je graag de trends volgt moet je een denim jumpsuit aanschaffen, hiermee zie je er superhip uit! Met deze jumpsuits zul jij zeker stralen op school. 

Jumpsuits voor op werk

Een jump suit heeft meestal een casual uitstraling, waardoor het lastig is om er een te vinden die ook geschikt is voor werk. De truc voor het creëren van een zakelijke jumpsuit is door te experimenteren met andere items. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat je pak er toch representatief uitziet. Bij een mouwloze jumpsuit kun je bijvoorbeeld een lange blazer of trenchcoat aan doen. Kies voor een neutrale kleur, zodat je gelijk een nette uitstraling krijgt. Als je geen zin hebt in laagjes bij je outfit kun je ook een jumpsuit aanschaffen die lange mouwen heeft en het liefst ook één kleur is. Om de outfit helemaal af te maken voeg je ook subtiele sieraden toe! Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *