Lingerie dames kopen? Een paar handige tips

Lingerie dames kopen? Een paar handige tips

Je vrouw of vriendin is binnenkort jarig. Of jullie jubileum staat weer voor de deur. Dan wil je jouw partner verrassen met een uniek cadeau, maar je bent volledig inspiratieloos! Maar je hebt gegarandeerd succes als je voor je vrouw of vriendin mooie lingerie koopt. Toch is het uitzoeken van lingerie dames een pittige klus en in onze blog geven wij dan ook een paar handige tips zodat jij jouw partner met iets moois kunt verrassen.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het belangrijkste is dat je jezelf goed voorbereidt voordat je naar de lingeriezaak gaat of online lingerie dames bestelt. Het is vooral belangrijk om de maten van jouw vrouw te kennen. Hierbij is het belangrijk om de cup maat en de kledingmaat te onthouden. Je kunt hierachter komen door even in de labels van de kleding en bh’s van jouw partner te spieken. Als ze bijvoorbeeld druk bezig is of eventjes de deur uit is.

Begrijp je vrouw of vriendin als je lingerie dames koopt

Ben jij er al achter of jouw vrouw verlegen of conservatief is? Of is ze meer gewaagd en gedurfd? Wanneer je naar lingerie dames kijkt zult je ontdekken dat er verschillende stijlen te verkrijgen zijn. Van elegant tot pikant. Door je vrouw of vriendin te begrijpen kun je veel makkelijker een setje lingerie uitzoeken en de gigantische keuze al iets meer trechteren. Daarnaast is het belangrijk dat het setje ook bij haar persoonlijkheid past, want jouw partner moet zich wel comfortabel en sexy voelen in het setje dat je voor haar koopt.

Laat je niet afleiden

Al die foto’s op de website van mooie vrouwen in sexy lingerie kan voor behoorlijk wat afleiding zorgen. De kans is dan ook aanwezig dat je de keuze meer laat afhangen van wat jij mooi vindt. Toch is het nu niet het moment om alleen maar aan jezelf te denken. Krijg een goed beeld van hoe jouw partner in het setje dat je op het oog hebt eruitziet en of het setje qua stijl en kleur wel bij haar past. Als je geen flauw idee hebt kun je het beste op safe spelen door een klassiek zwart setje aan te schaffen. Lingerie dames zwart valt altijd wel in de smaak. 

Lingerie dames kopen? Kies eerst de bh!

Lingerie dames kopen is een pittige klus en vooral de meest geschikte bh uitzoeken kan een uitdaging zijn. Bij het uitzoeken van een BH moet je op veel zaken letten. Zoals de cup maat en ook of de vorm van de borsten van jouw vrouw wel bij de stijl van de bh passen. Als je hier niet zeker van bent kun je ook om advies vragen. De specialist kan op basis van jouw wensen en verhaal tot een goed advies komen. Wanneer de bh eenmaal is uitgezocht is het uitzoeken van een bijpassende onderbroek geen probleem meer. Hier kun je nog wel keuze maken in bijvoorbeeld de klassieke slip of een string, maar als het goed is heb je jezelf goed voorbereidt en weet je ook welke soort onderbroeken jouw partner het liefste draagt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *