Top vrijetijdsbestedingen 2021

Top vrijetijdsbestedingen 2021

Ben jij iemand die veel waarde hecht aan vrije tijd? En doe je het liefst alleen maar die coolste en leukste dingen naast het drukke werk- en studieleven? Dan hebben wij een aantal superleuke activiteiten voor je op een rij gezet die de “foamo” bij iedereen in jouw sociale kring direct omhooghaalt. Deze activiteiten zijn absoluut waard om op jouw sociale kanalen te delen en iedereen helemaal jaloers te maken. Welke dat zijn, vertellen we jou in deze blog! 

Kookcursus 

Wie volgt het nou niet op Instagram, Facebook of Pinterest. Allemaal foto’s en video’s van de meest lekkere gerechten waar het water meteen uit je mond van gaat stromen. Sterker nog, waar leef je nou het allermeest naar uit op een dag? Natuurlijk om lekker te eten! Hoe leuk is het om samen met je vrienden of familie een kookcursus gaat volgen van een top chef. Laat je smaakpupillen prikkelen en leer van de meester in de keuken. Maak een mooie foto van je creatie en deel dit op al jouw social mediakanalen!  

Paddelen 

Ben je een beetje sportief aangelegd? Dan hebben wij iets tofs voor jou! De laatste jaren is de populariteit van de sport Padel ontzettend gestegen! Is deze sport onbekend voor jou?  Het is een mega dynamische racketsport die veel kenmerken heeft van tennis en squash. Je speelt op een kleiner tennisveld en in een kooi! Je mag dus de bal ook via de wanden naar de tegenstander slaan. De sport gaat razendsnel en is superleuk om met zijn vieren te spelen. Denk maar aan een leuk potje twee tegen twee. Lekker zweten en een dag om nooit meer te vergeten! 

Ga er op uit in de natuur! 

Ben jij iemand die helemaal tot rust komt in de natuur? Ga dan lekker een dagje toeren op een e bike of wandelen in een van de vele natuurparken die ons koude kikkerlandje te bieden heeft. Denk maar aan de prachtige Veluwe. Dit schitterende gestrekte gebied staat bekend om haar flora en fauna die tot verwondering spreken. Of kijk bij jou in je eigen provincie wat er allemaal te doen is qua natuur. Nog een goede fiets nodig om deze activiteiten te doen? Gebruik dan de zoekterm: elektrische fiets kopen of fietsenwinkel Groningen, dan zit er altijd wel een geschikte fiets voor jou er tussen! Schiet vervolgens een mooie foto van jezelf op jouw nieuwe aanwinst en deel dit met al je vrienden en familie! 
 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *