Crossbodytassen voor dames: waarom je er een wil hebben

Crossbodytassen voor dames: waarom je er een wil hebben

Een crossbody tas dames is klein, maar perfect om je dagelijkse benodigdheden mee te nemen. De stijlvolle crossbodytas van een vrouw is haar beste vriend, waar ze ook heen gaat. Hij zal er altijd zijn om haar sleutels, telefoon en portemonnee bij zich te dragen – alle benodigdheden voor een leuke tijd. Deze blog vertelt je alle voordelen!

Wat is een dames crossbodytas?

Een crossbody tas is een schoudertas die je over het lichaam draagt, niet over slechts één schouder. Ze hebben meestal een lange riem die op de schouder of over het lichaam kan worden gedragen.

Een crossbody tas is ontworpen om aan één kant van het lichaam te worden gedragen. Dit type tas is een van de meest populaire stijlen voor dagelijks gebruik. Hij zorgt ervoor dat je je handen vrij kunt houden terwijl je toch al je benodigdheden bij je hebt. Crossbodytassen zijn een uitstekende keuze voor vrouwen die er modieus uit willen zien, maar ook een functionele tas willen hebben.

Waarom zijn crossbody tassen zo populair?

Crossbodytassen zijn populair omdat ze gemakkelijk toegang bieden tot al je benodigdheden. Deze stijl tas is vooral populair onder werkende vrouwen en het modieuze publiek. Dit komt omdat je hem op verschillende manieren kan dragen.

De crossbody-trend is al geruime tijd in opkomst en voor zover we kunnen zien, lijkt het er niet op dat deze trend snel over zal gaan. Veel mensen geloven dat deze trend in populariteit zal blijven groeien naarmate meer mensen zich bewust worden van de voordelen van het dragen van crossbody-tassen. Vooral het gemak van de crossbodytas is hierbij een voordeel. Een ander groot voordeel is dat je de tas op verschillende manieren kan dragen. Draag heb bijvoorbeeld schuin over je lichaam of over één schouder. 

Hoe kies je de juiste maat voor je crossbody tas dames?

Een crossbody tas moet in verhouding staan tot je lengte. Als je klein bent, wil je een tas die klein genoeg is om je lichaam niet te overweldigen, maar groot genoeg is om alle benodigdheden zoals een telefoon, sleutels, portemonnee en make-up mee te nemen. Als je groter bent dan gemiddeld, is het belangrijk om een riem te vinden die comfortabel om je nek en schouder past zonder te los of te strak te zitten. Daarnaast kan je in dat geval gaan voor een iets grotere tas, omdat de tas je lichaam minder snel zal overweldigen. Ook wil je de crossbodytas natuurlijk als accessoire dragen. Als je groot bent en een kleine tas draagt, zal de tas niet snel opvallen. Kies daarom voor een wat grotere tas.

Deze blog heeft je nu vertelt waarom jij ook een crossbody tas dames in huis moet halen. Het is een functionele tas die er ook nog eens modieus uitziet!

Wil je meer inspiratie over jouw outfits? Neem een kijkje in onze beautycategorie!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *